Min nya frilla

OBS! Du vet väl att min blogg har flyttat? Du hittar den på: ATILIO.METROMODE.SE 
 
20150603_7286
Kolla, jag har en ny frillz! Mitt hår har ju varit en evighetslång följetong i klagande här på bloggen eftersom jag aldrig riktigt känt mig bekväm i de frisyrer och färger jag haft. Om du är nyfiken på hur jag sett ut genom åren tycker jag att du ska spana in det här stora hårinlägget. Hur som helst så brukar jag bli så pass missnöjd hos frisören att jag helt enkelt struntat i att gå dit på ett helt år. Och det syntes!

20150424_1618
 20150505_3430
De senaste månaderna har jag fått några kommentarer om hur fint mitt hår är och jag blir så glad för sånt, men även om jag trivts rätt bra i längden så har det varit så otroligt slitet. Tycker det syns på bilderna ovan men det var såklart ändå tusen gånger värre i verkligheten. Frisören sa bland annat "oj, här var det lite målarfärg med". Haha.
 
20150603_7295
Att klippa det kort inför sommaren har varit något jag gjort de senaste tre åren och jag trivs faktiskt väldigt bra i den här längden, när det precis når ner till nyckelbenen.
 
20150603_7296
Men hörrni, jag har insett vad det är jag saknar för att få till håret som jag verkligen vill. Nämligen en hårfön! SÅ nu ska det upp på inköpslistan och sen ska jag sporta min nya frisyr hela sommaren.
 
20150603_7291
Jag är inte sponsrad av min frisör men om ni bor i närheten av Karlsborg tycker jag ändå att ni ska gå till fransson&FRIDA som är en ekologisk frisörsalog och så rackarns bra. Äntligen är jag nöjd!
1 {Rania Maria Photography}:

skriven

Jättefint! Stor tumme upp :D Själv har jag inte varit hos en frisör på runt 4 år haha... men så har jag ju haft dreadlocks ett bra tag också :P Men jag håller med dig, otroligt skönt med kort inför sommaren!

2 Carolina:

skriven

Så fint det blev! Skönt med kortare hår! Det ser så himla fräscht ut - funderar också på att kapa nån dm men jag är så feg :) Skrattade högt åt det där med målarfärgen eftersom det är något jag säkerligen också skulle lyckas ha i håret, haha! :) Ha en fin onsdag!

3 hanna, förbanna:

skriven

fint! Typ sådär vill jag också klippa mig när jag tröttnat på mitt långa hår! Du är så söt också <3

4 Stina - Tillvaron.se:

skriven

Men snygging så fint det blev! Jag har inte heller klippt mig på ett år... Har nog lite av en frisörskräck även fast jag inte brukar bli så missnöjd, har mest separationsångest gentemot mina slitna toppar, haha!

5 Charlotte - Storiesbyme.se:

skriven

Fint! :) Klipper mig var sjätte vecka, ett måste med min blekning ;) Ha en fin onsdag!

6 elise:

skriven

gud vad du klädde bra i denna frisyr!!

7 Alexandra:

skriven

Fint det blev!! Glöm inte värmeskydd med hårfönen :))

8 lisilo.blogg.se:

skriven

Passar dig perfekt ju!

9 Emelie:

skriven

Hur fint som helst ju! Du passar strålande bra i page!

10 Anna María:

skriven

Mycket bra klippt! Du är jättefin!

11 Beatrice:

skriven

Älskar också den där frisyren, både på dig och på mig! Fast jag brukar klippa ytterligare någon cm kortare, och har väl mest bara glömt att boka en klipptid i år... Men nu ska jag påminna mig själv tror jag minsann! Ska bara ta reda på först vilken stad jag ska spendera mest tid i i sommar, hehe.

12 Beatrice:

skriven

Vad jag egentligen tänkte säga var ju att du är så himla snygg i den här frisyren! Och att den passar dig perfekt. Men även att den du hade innan klippet (om än lite slitet) också passade perfekt!!!!

13 Lisa:

skriven

Jättefint! Åh va sugen jag blev på att klippa kort! =)

14 ISA:

skriven

Men tjejen!! du är ju så himlans läcker asså. vill ba komma och äta upp dä!

15 Jess:

skriven

Tjusigt! Passar dig jättebra :) Måste verkligen klippa mig jag med och tror mig äntligen ha hittat en frisör i Gbg jag vill gå till, en som verkar vara lite av en specialist på självfall och lockar. Känns värt att prova när de flesta andra frisörer alltid vill platta det eller gör något annat så det ser ut som svinto, haha.

16 Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ:

skriven

Det blev ju gôrsnyggt Sandra:) Den där längden passar dig perfekt. Du är så söt.

17 Linnéa Thell Jansson:

skriven

Tycker det blev jättefint på dig!!!

18 Louise:

skriven

sjukt snyggt :)

19 Denise :

skriven

superfint!!!

Svar: Tack snälla :)
Sandra Lundin

20 Vicky:

skriven

så otroligt fresh och fint!! perfekt sommarpepp ju. ska (MÅSTE) också kapa typ en himla decimeter av mitt hår asap när jag kommer tillbaka till sf, efter ett halvår av ickeklippning, tusen timmars sol och saltvatten. pepp jag blev nu när jag såg ditt fina!

21 Amanda Jona [SPONTAN]:

skriven

Alltså åh vad du är vacker! Håret blev superfint :)

22 Nora Bååth:

skriven

Passade dig verkligen :)

23 Hey Emelie:

skriven

Supersnyggt blev det! Värsta pinglan!

24 Sabina:

skriven

Du ser ju hur somrig och fin ut som helst! Jag har inte heller någon hårfön, tipsa gärna om du hittar en bra en :)

25 Jessan:

skriven

Men wow, så fint! Själv gör jag tvärtom och har långt på sommarn och klipper kortare på vintern :) Kan bero på att jag älskar att bada och då är det smidigt med långt hår som bara kan slängas upp i en tofs och inte behöver fixas så mycket.

26 angelicasvarld.blogg.se:

skriven

Super snyggt!!

27 Christin:

skriven

Vad fin du är! Älskar själv den längden så himla mycket men det tristaste är när det blir precis för långt och allt hår pekar utåt istället för faller fint inåt och framåt (som ditt om du förstår vad jag menar, hehe). Fint sommarhår i alla fall!!

28 corneliaeriksson.blogg.se:

skriven

Snyyyyggt! Och det bästa av allt är ju att du är nöjd :)

29 Kaneli:

skriven

SÅ himla fint! Passar dig verkligen :)

30 Beatrice Jakobsson - Fotograf :

skriven

Wow, vad fint. Det passar verkligen dig! :)

31 Mirre:

skriven

Så himla snyggt! Passar dig jättebra! :)

32 Victoria:

skriven

Du är så otroligt vacker :)

Kommentera här: