Ett jubileum + en favorit i repris

Idag för prick ett år sedan skrev jag mitt första inlägg här på bloggen. Det är en sanning med modifikation eftersom jag ju faktiskt startade den här bloggen redan 2012. Då hann jag skriva på den i ungefär tre månader innan min kamera gick sönder och jag fick tacka för mig. Förra året kände jag alltså att det var dags att fixa en ny kamera och ge det ett nytt försök. Kan ha varit ett av de bästa besluten jag tagit för oj, så mycket roligt som hänt sedan dess.
 
Ifall ni vill se hur den har utvecklats tycker jag att ni ska spana in hela den första månaden här. Så triiist och blek den var då :P Istället för att visa golden moments från hela året tänkte jag återpublicera ett inlägg från i augusti. Med det här inlägget började nämligen en aktiv skara följare och läsare hitta hit och ni ska veta att jag värdesätter varje litet besök och kommentar från er alla. Hoppas att bloggen och jag får många roliga år ihop med er!
 
Här kommer en liten genomgång av min frisyrhistoria under elva års tid. Läsare varnas för en himla massa bilder av dålig kvalité.  Enjoy!
 
Vi börjar vår titt under 2004 , året då jag slutade nian. Jag hade min standardfrisyr vilket innebär halvlångt hår, liten snedlugg och min riktiga hårfärg.
 
 Under 2005 lät jag en kompis övertala mig att klippa mitt hår riktigt kort och sen färga det i en helt galen röd nyans. Vi är inte vänner idag ifall ni undrar ;)
 
Som tur var så bleknade färgen av fort och mitt hår hann vara både lila och min riktiga hårfärg en stund innan jag gjorde nästa drastiska förändring.
 
2006 var nämligen året jag bestämde mig för att skaffa pandafrisyr. Rätt gulligt ändå när jag tänker efter men så meckigt att styla.
 
Fast redan samma år klipptes det av i små spretiga testar och sedan i en superkort page som jag envisades med att tupera.
 
Under hela 2007 såg jag ut såhär. Mörkt halvlångt hår med en bena som varken ville ligga på ena eller andra sidan.
 
2008 sparade jag för första gången ut håret. Först mörkt, sen min färg och sedan riktigt rött.
 
Långt hår fortsatte visst ända in till 2009 och 2010.
 
2011 valde jag dock att klippa lugg och jag älskade det!
 
Ni börjar kunna detta nu va? Mörkt, halvlångt och snedbena under 2012.
 
Men sen 2013 hände äntligen något. Först klippte jag håret kort och färgade det jättemörkt. Här på högersidan har det blivit ljusare men det jag ville visa med den bilden är hur platt och livlöst det blir några minuter efter att man lyckats fixa volym :'(
 
Under sommaren blev det sedan ljust innan jag till hösten avfärgade håret och klippte lugg, vilket inte var så lyckat.
 
Försökte reparera skadan genom att göra det mörkare, funkade också sådär. På den högra bilden är jag utklädd till Ronja Rövardotter på mitt jobb, jag brukar alltså inte se ut sådär (längre..!)
 
 Under 2014 hade jag både halvlångt & mörkt och kort och ljust. Trivdes så sjuukt bra i det ljusa men eftersom jag färgat det själv hade det inte snyggaste nyansen. Ska göra om och göra rätt nästa gång, promise.
 
Fick det där vanliga luggrycket i september förra året och trivdes som vanligt superduperbra i den i några veckor.
 
Men efter att den växt ner över ögonen för andra eller tredje gången hade jag tröttnat. På bilden ser ni ännu ett av mina vanliga hårproblem som är att jag väljer att färga det i en nyans som heter mellanbrun men som blir svart. Suck!
 
Nu har jag varken färgat eller klippt håret/luggen på ett halvår. Ska bli spännande att se vilken förändring det blir härnäst!
1 Klara:

skriven

Sådana här inlägg är så roliga tycker jag! Du har en himla fin naturlig färg.

2 Matilda:

skriven

Roligt att få ta del av! Vi har nästan likadan hårfärg just nu och jag kan bara inte bestämma mig för om jag ska bli blond igen, vilket är min naturliga hårfärg, eller bli lite mörkare brunhårig. Ena dagen det ena, andra dagen det andra. Blir spännande att se vad som händer med ditt hår!

3 elise:

skriven

älskar sådana här inlägg!
tycker du passar sjukt bra i ljust hår! framhäver dina ögon och allt annat man brukar säga (..men det är ju sant!)

4 Charlotta Sofia springer o trimmar:

skriven

Så glad att du skaffade den där kameran och fortsatte blogga. Är så himla, himla förtjust i din blogg! Har bara hängt här ett litet tag (hittade podden först) men tycker att det är helt fantastiskt här :)

5 Lisa:

skriven

Älskar att se folks hårhistoria! 😄. Du passar verkligen i alla färger.

6 hanna, förbanna:

skriven

så roligt inlägg! Gillade dig i mörkt hår och lugg eller annars som blond! (Gillar dig ändå, så klart, i vilken frisyr som helst)

7 lovisa:

skriven

haha aw, hade aldrig kunnat gissa att du varit panda!? så zoooet ^^, som man sa. mer bilder från den tiden efterfrågas <3

Svar: Haha NEJ ni vill INTE se mer bilder från den tiden, lovar :P
Sandra Lundin

8 Isa - outofoffice.devote.se:

skriven

Åh kul att se förändringen då/nu! Både bloggen och håret :) har du funderat något på varför och hur detta inlägg gjorde att din blogg växte? Vore kul att höra!
Ps. Jobbar på B&B i Nya Zeeland just nu och lyssnar på din podd varje dag när jag städar, så bra :)

Svar: Kanske uttryckte mig klumpigt för det var inte på grund av detta inlägg som den växte utan det var första gången jag kände att jag fick riktigt många engagerade kommentarer (typ 14 stycken - kändes som en miljard på den tiden!). Min blogg har växt för att jag har haft turen att bli länkad av större bloggare. När Sandra Beijer tipsade om min blogg fick jag 200 nya följare på bloglovin på bara någon dag, det var helt sjukt!
Sandra Lundin

9 Aaa:

skriven

Du är väldigt förvandlingsbar. Ett ansikte rymmer så många sidor. Du kanske skulle ha jobbat som modell?

10 Sandra:

skriven

Ja, håller med Lovisa! Nostalgibilder måste vara de bästa. Synd att jag har rensat bort alla mina från min pandaperiod :'( Jag köpte hårfärg idag, det blir en ljus gyllenbrun! Har tappat en del färg efter två veckor i Thailand...

Svar: Ja verkligen synd! Om du gräver fram några måste du höra av dig för jag vill SEEE! Tycker du passar superbra i mörkare hår så go for it!
Sandra Lundin

11 Daniella 🌙:

skriven

ditt leende är ju typ finast i sverige

Svar: Du är ju för söt :*
Sandra Lundin

12 Mikaela:

skriven

Åh, önskar att jag hade lika kul bilder att visa upp, men har i princip alltid haft samma hår. Lite mera rött någon gång, en halvlugg någon gång, men alltid långt och mörkt. Tycker du passar i det mesta dock! :)

13 Vicky:

skriven

du har varit ett sånt himla fantastiskt tillskott i bloggosfären :* så glad att du är här!

14 therese:

skriven

Kul att se din förändring! Måste säga att du passade väldigt bra i lugg :)

15 Linn:

skriven

Läste det här inlägget samt hela första månaden precis innan jag somnade igår så det slutade med att jag drömde om dig. Vi blev kära i varandra och det var väldigt fint! hahah

Svar: Haha kanske den bästa kommentaren jag fått någonsin! Så gulligt :D
Sandra Lundin

16 Agnes {Cashew Kitchen}:

skriven

alltså på de där bilderna där du har ljust hår, blommig klänning och ör fräknig (den frisyren du säger att du trivdes sjukt bra i) så är du så galet fin! Dör! Ser glad och pigg och harmonisk ut :D

Svar: Puss <3
Sandra Lundin

17 Sofie:

skriven

Härligt inlägg, jösses vad mycket olika färger och frisyrer du haft men dem passade dig verkligen allihopa:) Ja det där med färg och frisyr är ju ett kapitel för sig där man kan känna sig mer eller mindre nöjd, huvudsaken är ju att man trivs själv! Ha det fint!
Varma hälsningar,
Sofie

18 Lilly:

skriven

Tyckte du var sötast när du hade lugg, långt hår och flätor. :D

Kommentera här: