En helg som fort försvann

Jag har haft min första helgtjänst på biblioteket och i lördags smet Viktor in och mötte upp mig precis innan jag skulle stänga. Det är verkligen något visst med att låta den man lever sitt vardagsliv med få se ens jobbjag, blir stolt över mig själv på något sätt. Ser ju honom i uniformen varje dag men det vore roligt att få vara en fluga på väggen och se honom i action någon gång - tror jag hade spruckit av stolthet då.
 
Hur som helst, vi gick och köpte årets första glass och satte oss för att äta den vid sjön.
 
Finaste påskfärgerna på vårt köksbord just nu. Tulpanerna är fortfarande fina om än lite hängande efter att jag plockade bort bladen (som mina katter älskar att tugga på, vilket jag inte uppskattar eftersom blommorna är giftiga och jag blir nojjig) och magnolian slår förhoppningsvis ut snart.
 
Tacos och House of Cards stog på schemat för kvällen. Får dock ont i magen av den här säsongen. Uh!
 
Igår vaknade jag alldeles för tidigt för att vara en söndag och bestämde mig för att baka bröd.
 
Ivrigt övervakad av den här lilla gosemosen.
 
Som ju helst av allt vill bli runtburen som en liten bebis...
 
Sen bestod dagen mest av att fixa saker här hemma. Typ att flytta lampor, korta kablar, hänga upp tavlor, borra nya fästen i ett bord, sy kuddfodral osv. Allt sånt som jag skjutit upp i evigheter. Nu är det bara fönsterputsen  kvar men det får nog vänta några veckor till tror jag.
 
Sakta men säkert börjar det bli mer och mer hemtrevligt i det här rummet. Känns bra för nu har jag redan börjat planera hur altanen ska se ut i år. Funderar på att lägga krut på lampor för sena kvällar och även "gardiner" för att kunna ha lite mer prviata gatherings. Jaja, finns ju lite tid kvar för såna planer.
 
Kaffepaus är obligatoriskt när man slutför projekt man gått och tänkt på länge. Speciellt när ens partner kommer hem med donuts och man kan sitta och fika ute i solen.
 
Ljuset klockan fyra i mars <33 Vilken skillnad! Rös i hela kroppen när Mikaela skrev att vi har den bästa tiden på året framför oss. Så sant ju.
 
Nu börjar en spännande vecka här hos mig med fotouppdrag i en annan stad och planering av lite andra kommande jobb + första interaktionen med Sandra som numera är min och Källans asssitent. Måste komma på ett finare ord för det jobbet bara. Vad innehåller veckan för er?
1 Rebecka:

skriven

Katten<3 så gullig!

2 Maria Ekblad:

skriven

Men åh era katter, så fina! Och ja denna säsongen är HEMSK. Får ju bara ångest typ.

3 ISA:

skriven

vilken supermysig helg! glasspremiären utomhus är ett holy moment!

4 Emilia:

skriven

Varje gång jag ser dina bilder blir jag så orimligt sugen på skaffa katt! Har pratat om det i några veckor nu med grabben (vi är både uppvuxna med katt och älskar katter) men vet inte om det skulle passa så bra att ha i studentlyan eller nu till sommarn när man flänger runt. Dina är så himla fina i alla fall!

5 Evelina - Evelinas Ekologiska:

skriven

Kul med jobbet :) Förstår precis vad du menar! Tyckte alltid att det var så roligt när Fredrik kom förbi Hälsobutiken och Hälsocaféet jag jobbade på i Stockholm, så kunde jag bjuda på cappuccino och juicer..Och så satt han där en stund innan det var dags att stänga :) Mysigt!

Jag vill bo större när jag ser ert hem. Så härligt med ytor och flera rum att inreda, samt altan..Åh!
Älskar den gula soffan förresten, blir ju också väldigt snygg på bild ;D Färgklick liksom!

Ha en bra vecka!

/Evelina

6 Mikaela:

skriven

Låter som en toppenhelg :D Åååh ni har redan premiärglassat! Jag vill också göra det snart! Veckan innehåller födelsedag (!) och slutspurt på uppsatsskrivandet. Vilket jag borde sätta igång med nu istället för att läsa bloggar :(

7 Sanna Preifelt ❤:

skriven

Underbara bilder Sandra! Som vanligt. Gillar framförallt bilden på din kille när han fixar med grönsakerna, så fint med alla färger! :) Och jag håller med - helgen gick avsevärt fort, men snart är den här igen :D

8 ida foto. ♛:

skriven

fantastiska bilder! så fina :'D och er katt är bara såå underbart söt och vacker! :')

9 LisaMarie:

skriven

ÅÅÅH blev verkligen helkär i bilden på kisen i spegeln, den pinnade jag till en av mina fotomappar på pinterest, hoppas det är ok, annars plockar jag bort den på stört :)

https://www.pinterest.com/pin/236861261628912306/

Svar: Pinna på hur mycket du vill :)
Sandra Lundin

10 elise:

skriven

dör på fluffbollarna <3

11 Kajsa Göransson:

skriven

Jag avlider pga kattens söthet, åh <3

12 Rania:

skriven

Vilket vackert hem ni har! Min katt tar hellre själva blombladen för att leka med, också nojjig över att de är giftiga plus att min bukett inte blev så fin utan blad på blommorna så fick tyvärr kasta den :P

Muggen! Visst är det motivet av en sametrumma på?! Var är den ifrån? Love it!

13 Clara Edvinsson:

skriven

Vilken gullig kisse! Måste bara berömma dig för en mycket fin blogg också, den har allt som jag tycker att en blogg ska ha och man vill bara läsa mer :)

14 Sabina:

skriven

haha, åh jag bär också runt min katt som en bebis! Erat hem är så himla fint och färgglatt! Har du typ någon top fem lista på hur en kan inreda med färg hemma utan att det känns rörigt? <3

Svar: Blev så glad att du skrev att det var färgglatt för fram tills för några månader sedan var det helt vitt och sterilt. Ska fundera lite på dina frågor sen kan jag kanske göra ett inlägg om det :)
Sandra Lundin

Kommentera här: