DIY: tre saker av ett material

OBS! Du vet väl att min blogg har flyttat? Du hittar den på: ATILIO.METROMODE.SE 
 
 
Nu ska jag köra en liten Ernst med er och fråga vad ni ser på den här bilden. Så, vad ser ni på bilden nedan?
 
Rätt! Det är såklart en nedlagd järnväg där en himla masa träd blev bortröjda för någon vecka sedan. Men innan alla träd och grenar forslades bort kom jag på idén att ta hem ett gäng björkslanor för framtida pysslande. Så, vad blev det då av alla dessa grenar? Jo, det ska jag tala om.
 
Först gjorde jag ett växtstöd till mina luktärter som gärna vill ha något att klättra på. Här var de inte så stora men nu har de äntligen börjat slingra sig uppåt.
 
Även om jag älskar mina katter så är jag inte så sugen på att låta dem använda mina pallkragar som toaletter så därför har jag redan från början haft ett nät över som gjort att de inte har kunnat trampa runt i dem. Detta gröna nät passade dock inte riktigt in så, voilà! Fyra enkla nät som är lätta att ta bort och lägga på - alldeles gratis.
 
Men inte ska jag väl bara tillverka saker som håller mina stackars kissar borta? Det har ni rätt i. Tror ni att en katt-tipi skulle kunna få dem att förlåta mig? Jag tror minsann det! Tutorial på den här varianten är superenkel att fixa, så säg till ifall ni är nyfikna på att göra en själva.
1 hanna, förbanna:

skriven

men åh, katt-tipin! Kanske skulle göra en till mina också, men de har en tendens att tycka mindre om grejer jag anstränger mig att göra åt dem ;)

2 Anonym:

skriven

Åh tjusigt :)

Svar: Tack!
Sandra Lundin

3 Trees, mamma i London:

skriven

Meen vad fiffigt :D gillar det i rabatterna :)

4 gå in på min blogg!! http://mybeautifulpictures.blogg.se:

skriven

jag vill gärna veta hur! ;P
Har två katter på nio månader

Kommentera här: