DIY: nyckelringar i trä

OBS! Du vet väl att min blogg har flyttat? Du hittar den på: ATILIO.METROMODE.SE 
 
 
 
När jag startade den här bloggen för två år sedan innehöll den väldigt mycket pyssel och olika Do it yourself- tutorials. Då var jag sjukskriven och behövde hitta något att göra för att känna att jag fortfarande åstadkom någonting och inte bara gick hemma och skrotade. Att vara kreativ i olika former är en stor del av mitt liv och något jag måste göra för att må bra. Men nu för tiden har jag inte lika mycket fritid som då och därför har jag slutat pyssla bara för pysslandets skull och försöker istället att skapa saker jag faktiskt har nytta av (och för att knyta an till tidigare inlägg; saker jag vill ha men på detta sättet slipper köpa). Min nyckelknippa har länge saknat någon slags nyckelring och i mina öron låter det verkligen som det sämsta man skulle kunna lägga sina pengar på, jag menar kom igen - en nyckelring!
 
 
 
Nu hade jag visserligen de små träbitarna hemma sedan innan (de kommer från panduro) men om man är duktig med såg är det ju bara att såga ur valfri form ur en bit trä och sedan göra ett hål med borrmaskin eller spik.
Måla sedan ett motiv (jag har använt mig av akrylfärg, promarkers och pigment liner). Sedan har jag tagit vanlig sytråd och trätt på olika pärlor. Klart!