Källan avsnitt 10. om mål & drömmar

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det nyårsafton! Kan inte tänka mig ett bättre sätt att starta det nya året på än att reflektera över det gamla och sätta upp nya mål och drömmar för det nya. I dagens avsnitt är det bara jag som babblar, men den senaste tiden har många av er skrivit att ni gillar min röst (tackar!) så jag hoppas att det ska gå bra ändå!
 
I samband med dagens avsnitt och det nya året vill jag utlysa en liten tävling!
Nu har du chansen att vinna "printet" på bilden (det är ingen utskrift utan ett handgjort konsverk hehe. man kan få texten centrerad eller i botten av pappret istället om man vill) plus en shout-out/personlig hälsning i försnacket till nästa avsnitt av Källan. Allt du behöver göra är att gilla Källan på facebook och dela mitt senaste inlägg där. Vinnaren utses på söndag 4/1.
 
P.S. Hustle betyder egentligen "ett sätt att tjäna pengar på genom bland annat illegala verksamheter". I dag är översättningen snarare "to do things to get closer to the point you want to get to". Alltså ett helt perfekt ord att bära med sig in i det nya året.