DIY: nyckelringar i trä

OBS! Du vet väl att min blogg har flyttat? Du hittar den på: ATILIO.METROMODE.SE 
 
 
 
När jag startade den här bloggen för två år sedan innehöll den väldigt mycket pyssel och olika Do it yourself- tutorials. Då var jag sjukskriven och behövde hitta något att göra för att känna att jag fortfarande åstadkom någonting och inte bara gick hemma och skrotade. Att vara kreativ i olika former är en stor del av mitt liv och något jag måste göra för att må bra. Men nu för tiden har jag inte lika mycket fritid som då och därför har jag slutat pyssla bara för pysslandets skull och försöker istället att skapa saker jag faktiskt har nytta av (och för att knyta an till tidigare inlägg; saker jag vill ha men på detta sättet slipper köpa). Min nyckelknippa har länge saknat någon slags nyckelring och i mina öron låter det verkligen som det sämsta man skulle kunna lägga sina pengar på, jag menar kom igen - en nyckelring!
 
 
 
Nu hade jag visserligen de små träbitarna hemma sedan innan (de kommer från panduro) men om man är duktig med såg är det ju bara att såga ur valfri form ur en bit trä och sedan göra ett hål med borrmaskin eller spik.
Måla sedan ett motiv (jag har använt mig av akrylfärg, promarkers och pigment liner). Sedan har jag tagit vanlig sytråd och trätt på olika pärlor. Klart!
 
1 sandra:

skriven

Åh, vilken fin! Du borde starta en liten webshop ;) En fråga bara, fast du behöver inte svara... Men jag läste din blogg förut så du uppdaterade massor och kommer inte ihåg att du var sjukskriven. Vad var du sjukskriven för?

Svar: Du är så snäll! Tror dock inte det skulle gå med vinst, speciellt inte när jag hela tiden visar folk hur lätt det är att göra själv ;)
Är lite seg på att svara men nej, jag tror aldrig att jag skrev att jag var sjukskriven. Dels för att jag inte ville att det skulle bli en del av mig men också för att jag jobbade som barnflicka i en familj under tiden, så jag hade ändå lite att göra. Orsaken till att jag blev sjukskriven var att jag under 2011 arbetade som ensam klasslärare i en otroligt krävande klass (+ extremt krävande föräldrar) samtidigt som jag jobbade som bartender under tre/fyra kvällar/nätter i veckan. Det blev helt enkelt alldeles för mycket för mig och jag gick in i väggen. Insåg dock inte det förrän under vintern det året då jag kände mig rejält deprimerad på grund av att vara så matt. Att jag till slut insåg hur läget var gjorde att jag blev sjukskriven under nästan ett halvår 2012.

Haha förlåt för att det blev en uppsats ;)
Sandra Lundin

Kommentera här: