Hemma hos familjen Utterberg Jansson

 
 
11
 
OBS! Du vet väl att min blogg har flyttat? Du hittar den på: ATILIO.METROMODE.SE
 
För två månader sedan var jag på besök ute hos en familj som bor i det här huset på landet. De flesta bilderna som togs ska visas i ett annat sammanhang men här får ni se lite av det som sållades bort. Deras hus är nämligen helt förträffligt fint!
 
20150425_2354
I huset bor Elona, Embla, Elton, Enya, Evelina, Per och en liten bebis i Evelinas mage.
 
7
Det första rummet man kommer in i efter hallen är köket. Tycker verkligen att pinnstolar målade i olika pigga färger gör allt så mycket trevligare.
 
9
Ett generöst hallutrymme som öppnar upp mellan arbetsrum och det gigantiska hallutrymmet erbjuder ljus i överflöd. Älskar verkligen att pynta med olika stråhattar här och var. Riktig sommarkänsla!
 
20150425_1731
5
Vi tjuvkikar lite in i vardagsrummet men vi ska inte in där än.
 
1
Utan först går vi upp en sväng. Här finns ett allrum med en soffgrupp bakom ryggen på mig. Det jag fastnade mest för var dock den här hörnan med de två riktigt charmiga biostolarna, posters på väggen och amblar i fina färger.
 
2
De tre stora barnen har alla varsitt rum. Här inne bor Embla.
 
3
Inne hos mamma och pappa har Enya sitt lilla krypin och jag är helt kär i luftballongs-mobilen som dinglar över hennes säng.
 
10
Evelina är mästare på att skapa vackra stilleben och att ordna så att funktion och dekoration går igenom i alla öppna hyllor.
 
8
Därför är det inte konstigt att arbetsplatsen är fylld med nödvändiga och vackra ting samtidigt som det känns väldigt rofyllt.
 
Untitled-1
Tillbaka till vardagsrummet då. Älskar alla hem som har mycket plats för olika sittgrupper och åter igen det här med att olika färger på stolarna samt kuddar i härliga färger verkligen kan sätta känslan i ett rum. Plus vita golv, alltså <33
 
6
4
 Det jag tyckte var mest inspirerande är att hur vackert det än är så är deras hem verkligen en plats för umgänge och bus. Här lever minsann en hel familj!
 
Min tanke är att i framtiden göra lite fler hemma hos-inlägg där jag kan få visa er alla bilderna från hemmen samt göra det lite mer som någon slags intervju. Vad tror ni om det?
1 Sofia:

skriven

Vilket fint hem! Mer sådant här!

Svar: Då kommer det snart :)
Sandra Lundin

2 Vardagsmagi:

skriven

Fint hem! den stora svarta tavlan med blomman på, den var fin. Vill ha... :)

3 Beata:

skriven

gud!! hur fint bor inte dom? drömmen

4 Sofi:

skriven

Bra bilder där du!!! Fint den familjen hade det :))

5 Lisette Kepp:

skriven

underbara bilder! Man får mycket mer känsla för färg i hemmet när man ser hur andra har det med färg. :)

6 Linnéa Thell Jansson:

skriven

men GUUUD vilket drömhus? ser ju exakt ut som på pinterest!!

7 ISA:

skriven

vissa människor bor ju så jäkla fint! och hur kul att du får åka hem till folk sådär och ba "hej hej nu går jag och inspireras" ;)

8 Stina - Tillvaron.se:

skriven

Så himla fint hem! Måste verkligen vara jättekul att få kika in och fota hem på det viset. Jag tror absolut att intervjuer skulle vara bra komplement till bilderna. Tanken bakom inredningen och eventuella val vid renoveringar och så är ju väldigt intressant och kul att få ta del av :)

9 Nastasja:

skriven

Älskar ditt nytänk, att du kommer på idén att fråga om att få besöka andra som samtidigt så gärna vill visa upp sina hem. Jättefina bilder, Sandra!

10 Sofia - Utbildad nagelteknolog i Stockholm:

skriven

WOW vad fint!

11 Anna [foto]:

skriven

Otroligt fina bilder!

12 Mikaela:

skriven

Jaaa det vore jättekul! Jättefina bilder, vilket härligt hem de har!

13 corneliaeriksson.blogg.se:

skriven

Så himla fint och inspirerande! Älskar när familjer lyckas ha ordning och reda med snygg inredning men samtidigt ha massor av plats för lek och bus. Och tycker det låter som en ypperlig idé! :)

14 Timeoftiger:

skriven

En mycket bra ide! Det där är verkligen "din grej"! Men fint hade den här familjen det också! Det är nöstan mera utmanande att ta ett gammalt fallfärdigt kåk och presentera den på ett sätt som gör att t om jag blir sugen på att köpa den...

15 Maja:

skriven

Jättekul idé! Ser fram emot fler inlägg!

16 Sofi:

skriven

Vilket fantastiskt hem! Och jag gillar idén om hemma hos! Kör på! :)

Kommentera här: