7 kreativa instagramkonton

OBS! Du vet väl att min blogg har flyttat? Du hittar den på: ATILIO.METROMODE.SE
 
Det är verkligen något speciellt med den här årstiden. Mitt nyår är just nu och med det kommer en extrem vilja i att absorbera allt jag tycker är fint och verkar härligt i livet. Jag ska skriva ner mina tankar kring detta en annan dag men tills dess tänkte jag tipsa er om sju instagramkonton som inspirerar mig mycket. Jag älskar att få se processen kring någon annans kreativa yrke och de här brudarna är perfekta exempel.
 
Anotherfeather - Gör otroligt vackra smycken och lägger förutom det ut ljusa och inspirerande bilder. Vill kasta mig in i hela feaden!
 
Brigit - En tjej i kalifornien som målar fina akvareller och lägger upp bilder på vacker natur. Jag har förresten köpt min valtavla av henne.
 
Arielealasko - Alltså träets gudinna! Hon gör så sjukt, sjukt vackra saker och jag älskar att få hänga med när hon arbetar i något så häftigt som trä.
 
Amariejune - Har en lite mörkare feed med en underbar känsla. Allt är sprött och vackert samtidigt som det är kraftfullt och inspirerande.
 
Maryannemoodie - Sån galen inspiration när det kommer till att väva. Maryanne är helt enkelt grym och producerar fantastiska alster med garn.
 
Woodlark - Ashley designar och producerar vackra produkter i läder. Hon har dessutom en sjukt söt hund, är grym på att hitta vackra stilleben och fina mönstrade golv.
 
Lilystockman - Lily driver tillsammans med sin syster ett textilföretag som gör helt makalösa skapelser. Dessutom målar hon, reser mycket och har även hon världens finaste hund.
 
Har ni några egna favoriter när det kommer till kreativa konton? Tipsa gärna för just nu är jag som sagt inne i en fas där jag vill inspireras från alla möjliga håll. Vill ni kika in på mitt instagramkonto så heter jag myatilio.
 
 
1 Beata:

skriven

åhåhåh tack sandra så bra tips!!!

2 Bara anna:

skriven

Jag ÄLSKAR att läsa om kreativa människor! Nu är det nog dags för mig att skaffa instagram....

3 hmle:

skriven

asså wow vad guld!
träslevarna är så fab.

4 Caroline:

skriven

Tack för tipsen, jag blir alltid lika inspirerad och imponerad av alla kreativa människor som finns.

5 Amanda Jona [SPONTAN]:

skriven

Alltså åh, tack så hemskt mycket för tipsen! Blev typ dödskär i alla, haha!

6 Klara Andersson:

skriven

ska kolla in dom på insta!

Kommentera här: