Recept: Chiapudding med choklad och ingefära





Åh. Brukar också återuppta min löpning utmed vårkanten och det ÄR faktiskt en skön känsla när man orkar en kilometer, två, tre, fyra och helt plötsligt sprang man en mil. Minns fortfarande första gången jag sprang en mil - var euroforisk! Nästa vår - då skall jag erövra den känslan igen. Heja dig!!!
Alltså åh, chiapudding ser alltid så gott ut och verkar nice men när jag gjort det själv några gånger har jag inte fått till konsistensen alls. Alldeles för slemmigt för min smak. Är det jag som är känslig eller gjorde jag fel?! :(((
Åh, ser så smarrigt ur och så himla fint med den mörka bakgrunden, det ser man inte så ofta längre, mest vitt hela tiden i bloggosfären.
Jag har försökt mig på chiapudding flera gånger men har inte tyckt om den, jag får så svårt den slemmiga konsistensen. Däremot använder jag chia i allt möjligt, superbra att blanda i gröten på morgonen!
Jag kanske måste ge chiapuddingen en ny chans. Det blev så slajmigt när jag provade, men din ser´ju så god ut...
En sådan beställer jag ;)
Nej men den både lätt och såg tok god ut. Låter som något man borde testa till helgen :)
Ha en fin fortsättning på veckan!!!!
Så härligt att du dragit igång din löparsäsong! För mig känns det fortfarande för vintrigt, men promenerar gärna. Chiapuddingen såg asgod ut! Har velat testa men sen funderat på det här med att man helst inte ska äta mer än si och så mycket per dag, som med linfrön. Fast den gränsen lär väl vara mycket högre med chiafrön eftersom "alla" gör såna här puddingar osv ^^
åh mumma! är väl en av få som aldrig smakat chiafrön, nu känner jag att jag måste testa... älskar din blogg!
Så smarrigt det ser ut! Och vad kul att du bestämt dig för att ta en joggingtur!
Så smarrigt det ser ut! Och vad kul att du bestämt dig för att ta en joggingtur!
Åh wow! Det ska jag verkligen testa TACK för tipset. Hat precis börjat experimentera med chiapudingar och älskar det. <3
Ps: Underbara bilder!
Tänka sig! Precis samma blom-mönster har jag på snapsglas som jag ärvt av min mormor. Kul att se och trevlig frukost. Jag brukar också ha ingefära i min. Det är en galet underskattad krydda!
Hej fina du!
Jag kommer ihåg att du pratade om en keramikkurs du gick på, men att det inte blev så bra? Jag undrar vad det var som kändes mindre bra?
Funderar nämligen på att anmäla mig till en keramikkurs, dels eftersom jag känner att jag inte har något fritidsintresse, och dels att jag velat prova ett bra tag nu. Saken är den att jag lider av enorm prestationsångest, när det kommer till ALLT. Och ska jag då använda nån slags "konstnärlig" del av mig själv så vet jag inte om jag kommer klara av det, trots att den vänder sig till även nybörjare.
Det är ett dilemma, jag tror jag vill, men min dåliga självkänsla sätter stopp. Så därför vill jag bara höra lite vad du tyckte!
Åh - heja heja! Skönt med förberedd frukost. Något jag borde bli bättre på då jag ofta sveper en kopp svart kaffe innan jag springer till bussen (för tillfället)... Kram
Å vilka vackra bilder!
Och tack för tipset om smaksättning av chiapuddingen.. Håller på och "lära" mig att äta det :)
Tack för receptet! :D Jag är ständigt på jakt efter nya smaksättningar till chiapuddingen och det här låter som en succé.
skriven
vilken pepp med utespring! tror det går svinbra för dig :) jag tränar asmycket men har inte sprungit utomhus på flera månader typ (gymmar bara). men! tog första springturen utomhus i förrgår, var också lite nervös att jag inte skulle orka pga har inte tränat den typen av uthållighet på länge men det ju fint faktiskt! så pepp till dig!