New in: Lampor från Balders Hage

Det var faktiskt inte bara prylar till altanen som låg i paketet från Balders Hage. De skickade även med två lampor som jag länge gått och trånat efter. Svart tvinnad tygsladd med sockelkåpa i mässing och edisonliknande glödlampor, hur snyggt blir inte det ihop? Lampor var ju dessutom en av två saker som behövdes för att göra den här mathörnan komplett och med dem uppe återstår det bara för mig att bygga en vägghylla. Det senare är ett projekt som känns lite för övermäktigt just nu så, åter till lamporna!
 
Sladdarna levereras utan lampkontakt och även om det är lite läskigt att pilla med elektricitet själv så är det här en av de lätta sakerna som man både får och kan göra själv. Den här gången valde jag dessutom att seriekoppla båda lamporna till samma kontakt eftersom jag har bara ett uttag. Detta görs med enkelt med en förgreningsdosa och jag kan defintivt visa hur jag gör en annan gång för den som tycker det är svårt eller krångligt.
 
Vi satte upp lamporna genom att hänga sladden i varsin krok i taket. Även de var i mässing och hade bara taket varit vitt i stället för i furu hade lyckan varit gjord, men man kan inte få allt! Blev dessutom så rackarns nöjd och tycker att de hänger superbra över vårt matbord. så jag ska inte klaga!
 
Ni glömmer väl inte att ni fortfarande får 20% rabatt på ert köp ifall ni uppger ATILIO när ni beställer? Rabattkoden gäller till den 3:e Maj.

Det här inlägget är ett samarbete med Balders Hage.
1 Liisa Lindström:

skriven

Vad fina dom var! :)

2 Vajb:

skriven

Så snyggt det blev! De lamporna passade verkligen där!

3 Maria Ekblad:

skriven

Åh vad fint det blev!

4 Smäm:

skriven

Så vackert. Älskar taket också. Fint att det inte är vitt :) Kramar

5 Anna:

skriven

Så fina lampor!!

6 Rania:

skriven

Svar: tack så himla mycket! Vad kul att du tycker om den. Det var roligt att göra den och har fått bra respons så lär bli fler! Har lite spännande film-projekt på G också faktiskt ;)

Jadu, jag har alltid handlat utrustning hos Scandinavian Photo, deras butik i Gbg är grym! Följt dem på instagram osv också. En dag fick faktiskt ett mail från en som jobbar där som tipsa om deras stipendium, just för bloggar, och tyckte jag borde söka. Om jag minns rätt Behövde bloggen inte handla om foto heller, faktiskt. Jag är ingen sån där person som arbetar med långa, genomtänkta konstprojekt vilket är vanligt att man söker stipendium för så jag tänkte "ja men jag kan väl söka i alla fall". Skriva projektbeskrivning är inte min starka sida heller haha. Satte mig ner och bara skrev varför jag startat bloggen, hur länge jag haft den och vad syftet var med den då och nu. Väldigt rakt upp och ner. Ett A4 kanske.

Pengarna fick användas till lite vad som och de följer inte direkt upp, även om de såklart håller lite koll på vad som händer med en :) Jag tror jag skrev att jag ville fortsätta dokumentera min utveckling som fotograf, frilansare och egen företagare - och att stipendiepengarna kanske skulle gå till att bara hålla mig flytande ett tag till då frilans-branschen är tuff och det var svårt rent ekonomiskt. Jag vann med motiveringen: "Vi fastnade för denna aktiva och kommunikativa blog. Med stor variation, bra bredd och fantastiskt foto har Rania Maria skapat en blog som hon med ödmjukhet och hunger vill utveckla vidare. Vi är övertygade om att hon kommer att lyckas med detta".

Precis när jag vunnit skrev jag ett inlägg om det här: http://raniamaria.eu/blog/2014/05/scandinavian-photo-blog-scholarship-2014/

Bara att fråga om du undrar nåt mer! :D

7 Stina - Tillvaron.se:

skriven

Så tjusiga lampor! Hade nog aldrig hört talas om Balders hage innan ditt förra inlägg om dem, men så fin webbshop. Nästan så jag bara måste passa på att impulsshoppa så här dagarna efter låning ;)

8 michelle bergström:

skriven

Åh så fint det blev! :) Ha en fortsatt fin måndag.

9 Klara Amanda:

skriven

Men ah, vad FINT! De passar ju in jättebra där!!

10 linah:

skriven

jätttesnyggt:D!!

11 Nina Bergquist:

skriven

älskar sådana där lampor!

12 Anna:

skriven

Vad fint!! Vi har också en kökslampa från Balders! Himlans bra affär tycker jag. Ej min plånbok. Men men.

13 Matilda:

skriven

Så tjusigt! Älskar helheten som blir i rummet bara man får upp lite lampor!

14 Hey Emelie:

skriven

Gudars skymning, så fint. Älskar sådana där lampor! Lyxigt samarbete! ;)

15 Helen :

skriven

Jättesnyggt!! Min sambo gjorde såna lampor till mej och satte på en platta i talet då de hänger ner i olika höjd över soffan.

16 Victoria:

skriven

Så fint det blev. Och vad fina ljusstakarna med stjärnfot var.

Kommentera här: