DIY: Kylskåpsmagneter med höstfeeling

OBS! Du vet väl att min blogg har flyttat? Du hittar den på: ATILIO.METROMODE.SE 
 
 
Alltså, är det inte rätt mysigt att komma hem till någon (vill inte vara fördomsfull men låt oss säga att det är en äldre kvinna) som har bytt ut alla gardiner och övriga textilier i hemmet efter den säsong som råder. Jag blir på riktigt glad när jag stiger in i ett kök där svampar, tomtar, påskharar och sommarblommor turas om att få hedersplatsen på handdukar och bordstabletter. Det blir liksom lättare att leva sig in i årstiden och riktigt njuta av den när man helt har hängett sig åt dess traditioner och typiska attribut. Jag är själv inte en sådan person och det ska tyvärr mycket till för att jag ska byta ut mina gardiner (så tråkigt jobb ju) men jag tycker däremot om att lämna andra små spår i lägenheten som ger en antydan till vilken säsong vi rör oss i.
 
I somras la jag upp det här tipset på hur man skapar hållbara sommarminnen på kylen och när september gjorde sitt intåg så kändes det faktiskt lägligt att byta ut dem. Jag målade därför några träknappar och skrev "Le Frigo" (som jag hoppas är en korrekt översättning av just "kylskåpet"), tog fram några av mina framkallade instagram-foton från förra hösten och adderade några härliga höstlöv. Allt sattes upp på kylen med hjälp av magnetark som jag köpt på Panduro. De är så fiffiga eftersom de är självhäftande magneter som man klistrar på lika lätt som vilket klistermärke som helst, och de har dessutom riktigt bra häftförmåga.
 
Ett riktigt enkelt tips för den som vill förändra sitt hem efter säsongerna men som inte orkar köpa dukar och gardiner för årets alla högtider.
1 myrtillus.blogg.se:

skriven

vad fint det blev! känner direkt ett behov av att börja pyssla...:)

2 Victoria:

skriven

Så fint det blev.

3 Mikaela:

skriven

Fint det blev! Jag skulle gärna också ändra om lite efter säsong, eller bara för att det är kul att byta saker lite då och då. Men en viss annan person här hemma gillar inte riktigt förändringar och tycker att "nej men åååh den är ju så fin! Den vill jag ha kvar!" hehe

4 Sofia:

skriven

Tack! :)
Lådorna är från Ikeas serie Alex. Vi har lådor på ena sidan och ett skåp på andra (samma serie) och så bara en bänkskiva ovanpå!

5 Ulrika:

skriven

Jodå, korrekt översättning :) Åtminstone vad jag minns av min franska (sjukt att jag en gång i tiden kunde böja alla franska verb i konjunktiv, varför glömmer man så mycket man en gång lärt sig?). Och vackert blev det! önskar jag var mer pyssligt lagd av mig, kommer mig som aldrig för att göra sådana där små projekt.

6 Caro:

skriven

Nu när kastanjerna smyger omkring känns det nästans dags att låta hösten sippra inomhus också. Det ser så himla fint ut :)

7 Nora:

skriven

Åh så fint! Så fint med franska också. Tack för tipset! Kram

8 Den där Victoria:

skriven

Superbra tips! Magnetarken ska jag helt klart införskaffa, så att vi slipper ha magnetbrickor som skymmer bilderna på kylen.

9 Trees, mamma i London:

skriven

Håller med första kommenteren :) kände direkt för att börja pyssla :) Skitfint verkligen, precis min kinda stil! Kramis

10 Anna:

skriven

Superfint och härligt med höstkänslan.

11 livet med Asperger och kronisk smärta:

skriven

så fint

12 Caroline:

skriven

Åh va fint!

Kommentera här: