Fem måndagslänkar

OBS! Du vet väl att min blogg har flyttat? Du hittar den på: ATILIO.METROMODE.SE
 
 
20150522_5536
Tjoho, måndag! Har så mycket på gång just nu att det känns som att jag glömmer något om jag inte planerar varje sekund i minsta detalj. Har dock kommit på att det mesta går att göra ute i solen så istället för att blicka ut genom fönstret och misströsta tog jag i helgen ut min symaskin på altanen och satt där och sydde. Bra idé va? Här kommer tre andra tips jag nyligen stött på:
 
Måste spana efter stora lampskärmar på loppis för det här är ju genialt!
 
Lyssnade på avsnittet Birds & Bees från This American Life och bara grät. Barn alltså <3
 
Ett annat podcasttips är att lyssna på avsnitt 58 om Pinterest för att bli ännu grymmare på den plattformen.  Mvh tjejen som kommer på att gå in där typ en gång i månaden.
 
20150522_5533 Untitled-1 
Plus också:
 
Nästa månad får du vara med och bestämma temat till Monthly Makers. Lägg in ett förslag här så röstar vi tillsammans om en vecka eller så!
 
Vill du veta något speciellt om Karins Konstgrepp? I veckan spelar jag in ett podavsnitt med henne så passa på att ställ din fråga idag!
 
Har ni egna länktips att kontra med får ni gärna lämna dem här nedan. Hoppas att ni får en fin vecka!
1 C'est la vie:

skriven

Så kul att det blir ett avsnitt med fina Karin! Är ett stort fan av henne och hennes alster. Hon har ett eget unikt uttryck som jag fullkomligt älskar <3

2 Alexandra:

skriven

Okej. nu är jag fräck och tipsar om ett eget inlägg, men tyckte ändå det passade eftersom du tipsade om några poddavsnitt hehe: http://www.alexandramabon.com/blogg/2015/4/22/mina-bsta-podcasts

3 MALIN:

skriven

Så fint ni har det :)

4 {Rania Maria Photography}:

skriven

Svar: Ja verkligen! Smakar lite speciellt, det är nog en "acquired taste" men det beror nog också på vad man har dem i / hur man använder dem :) Ska nog plocka mer och förvälla och frysa in också

5 Beata:

skriven

älskar att få tips från andra, sånt man missat!

6 Emma Grann Fotografi:

skriven

Kul med tips :) och fina bilder!

7 ronja:

skriven

såå fint :)

8 Matilda:

skriven

Ohh, podden om Pinterest var ju superintressant!

9 Netti:

skriven

Vad roligt med tips :D

10 Jenny:

skriven

Åh jag älskade verkligen Karins och Saras podcast! Elr ja jag levde inprincip på den de mörka vinterdagarna på jobbet, så därför blev jag uppriktigt ledsen när de slutade podda. Så varför inte fråga vad som hände med podden? Kommer de att återuppta den? :)

11 Emelie:

skriven

Jag vill också ses snart!! I helgen ska jag dessvärre hjälpa mina föräldrar med det sista i deras flytt... Den 12-14 juni ska jag nog kunna :) Då är det även en mini-festival (som inte alls är sådär som du kanske tänker dig en festival, utan den är väldigt mysig i ett fantastiskt gammalt nöjespalats) om du skulle vilja åka dit någon av dagarna det pågår :)
http://psykjunta.se/

Kommentera här: