Källan avsnitt 17. med Anna Ileby

Tjohoo, ett avsnitt kommer lastat! Den här gången med den grymma illustratören Anna Ileby. Ifall ni läser hennes blogg så vet ni säkert att det är rätt sällan som hon tackar ja till den här typen av aktiviteter - vilket gör att det känns som en jäkla lyx att få ha med henne i Källan!
 
Vi pratar rätt mycket kring det här med att sätta ett värde på sitt arbete. Prismässigt, visst, men också mentalt. För även om jag gör något på hobbynivå eller som ett heltidsjobb så behöver man nog tro på sig själv och det man gör för att orka framåt. Det gäller att hitta den drivkraften som gör att man orkar resa sig efter motgångar och inte får hybris i medgångar och Anna har nog verkligen hittat sin.
 
I försnacket nämner jag att ni gärna får ge förslag på en fråga som ni tycker att jag borde ha som standardfråga till alla mina gäster. Vore roligt att se om ni har något bra på lut :) Vill ni lyssna på avsnittet kan ni göra det här. Ni får dessutom gärna prenumerera på avsnittet i iTunes eller i er podlyssnarap - då skulle jag bli glad.
1 Vicky:

skriven

å grymma anna! vad kul det ska bli att höra henne!

2 Matilda:

skriven

jaaaa! vad roligt!

3 Maria:

skriven

Men åh det är så kul med nya personer som man inte har koll på i Källan :) så inspirerande

4 Lina:

skriven

Åh vad kul! Det här måste jag lyssna på. :-)

5 Jessica:

skriven

Åh, måste genast lyssna! Jag och Alicia diskuterar det där med att värdesätta det en gör så himla mycket, för det är så himla svårt och jante bara gnager och gnager men man måste liksom stå emot! Så bra att ni pratar om sånt!

6 Vardagsmagi:

skriven

Kul med nytt avsnitt, särskilt med en som sällan tackar ja. ska absolut lyssna!

7 Emma Nilsson:

skriven

Åh vad jag gillar din podcast, den är alltid så himla inspirerande!

8 elise:

skriven

tyckte hon var jättehärlig att lyssna på! kände igen mig i så mycket hon sa, särskilt det här med att vilja skriva om jobbiga saker för att slippa PRATA (eller ÄLTA) om dem. var så befriande att höra henne säga det, för det är exakt så jag känner.

9 Ulrika:

skriven

Åååh, detta ska jag spara på tills jag verkligen behöver lyx, typ som en riktigt dyr chokladbit fast i podcastform (så gör jag alltid med nya avsnitt av Källan!). Ta åt dig av credsen i att massa människor som annars inte är personliga/intervjuobjekt ställer upp - det visar ju hur grym och unik din podcast är!

Svar: Du alltså! <3
Sandra Lundin

10 Clara:

skriven

Åh vad roligt! Har läst Annas blogg i flera år! Ska lyssna diirrr efter jobbet! :)

Svar: Do it :)
Sandra Lundin

11 Sandra:

skriven

Hejja dej vad bra din podd är. Jag blir verkligen inspirerad.
Har läst Annas blogg länge och fnittrade förtjust på min morgonpromenad när jag fick höra hennes röst för första gången. Stort :).
Nyttigt att höra hennes no bullshit-attityd eller hennes stora känsla för egenvärdet egentligen. Mycket bra att ta med sig. Och för tusan vad jag blev inspirerad att nu skapa mitt Hitte-på-jobb!
<3

12 Malin:

skriven

Tack för en himla fin podcast. Gick en promenad nere vid sjön och visste inte vad jag skulle lyssna på, behövde skingra tankarna...så trillade jag in på podcasten. När jag lyssnade på den kunde jag koppla bort mitt liv och bara vara i det ni pratade om. Kom hem igen med ny energi. Ni sa så många kloka och bra saker, det är läskigt att ta betalt och det är så skönt att höra människor som vågar göra det och stå för det. Så tack!

13 Beatrice:

skriven

Nu har jag (äntligen!) orkat göra annat på datorn än att kolla film (eller i alla fall färre filmer), och har lyssnat. Så himla bra avsnitt! Följer inte Anna själv, men har trillat in ett par gånger på hennes blogg och hon är ju grym! Framförallt skönt att prata om det där med pengar. Själv skulle jag aldrig få för mig att sälja något jag gjort (är inte bra nog för det, inte än i alla fall), men det tåls att tänka på till en eventuell framtid!

Kommentera här: