DIY: kärlekstavla & en tävling

OBS! Du vet väl att min blogg har flyttat? Du hittar den på: ATILIO.METROMODE.SE 
 
 
Nästa vecka är det alla hjärtans dag, en dag som jag inte har någon speciell relation till egentligen eftersom vi inte brukar uppvakta med blommor och choklad direkt. MEN jag tycker aldrig att det är fel att visa hur man känner för någon och det kan man ju göra på många sätt (och många andra dagar) än genom konsumering. Att skicka ett vackert kort till de familjemedlemmar och vänner som man kanske är lite dålig på att höra av sig till är nog egentligen mitt allra bästa tips. Men under de kommande veckorna tänkte jag även passa på att visa lite annat pyssel man kan knåpa ihop för att visa sin uppskattning.
 
Just nu håller jag  på med lite större projekt i plywood (mer om det en annan gång) och hade en liten bit över. Inspirerad av en bild jag såg fladdra förbi på pinterest valde jag att tillverka den här lilla tavlan i trä.
 Egentligen var det inte tänkt att det här skulle bli ett DIY-inlägg men eftersom jag ändå tog några bilder under arbetets gång postar jag dem här ändå.
 
Det du behöver är alltså: En sträskiva, hammare, spik och någon form av tråd/lina (jag använde båtlina eftersom det är superslitstarkt), papper och guldig färg.
 
Jag började med att i blyerts skissa upp mitt motiv. Därefter spikade jag i spikarna på de ställen där de skulle vara. Sedan tog jag bort dem igen, tryckte dem igenom linan och spikade återigen fast på rätt ställe. Tändstickorna behövdes för att elda ihop ändarna på båtlinan.
 
Jag klippte ut en pil i guldfärgat papper och satte fast på samma sätt som med linan. Sedan målade jag bokstäverna och pilarnas fjädrar i guld.
 
Nej, tanken med det här inlägget var egentligen att tala om att jag sponsrar en väldigt fin alla hjärtans dag-tävling här i Karlsborg. I vinsten ingår en trerätters-middag på stans bästa restaurang, en övernattning för två på deras hotell, goodiebags och godheter samt porträttfotografering ihop med mig. Tävlingen är öppen för alla så om man har tillgång till bil och vill göra något mysigt ihop med den man älskar tycker jag absolut att ni ska vara med och tävla. Det gör ni här.
1 Oslofru:

skriven

En så vacker tavla <3

2 Anna:

skriven

Vad kul! Och fin tavla :)

3 Rebecka:

skriven

Oj vad fin!

4 ina:

skriven

Vad du är duktig!

5 Jess:

skriven

Fin tavla! Du gör så himla fina saker alltså :)

6 Maria Ekblad:

skriven

Åh vilken fint pyssel!

7 Nathalie Tegelstam:

skriven

åh vilken fin! :) kram

8 Vardagsmagi:

skriven

med enkla medel kan man göra den finaste tavla. Kul med tävling! :)

9 Mikaela:

skriven

Så fin den blev! Nyfiken på vad ditt stora plywoodprojekt är, kanske du tog tag i att göra en sån där organiserartavla? :) Eller vad är det för kul? :D

10 Hanna:

skriven

snyggt!

Kommentera här: