Källan avsnitt 27. med Anna-Malin / Helt enkelt

 
Äntligen har det löst sig med avsnittet! För att ni inte ska bli snuvade på grym lyssning släpps alltså intervjun med Anna-Malin idag och så får ni ett rykande färskt avsnitt igen på onsdag.

Om ni inte har koll på Anna-Malin sedan tidigare måste jag säga att ni faktiskt har missat något! Så in och kika direkt så att ni har lite koll på vem det är som pratar. Ni hittar både hennes blogg och instagram här.
 
Som vanligt går Källan att hitta i iTunes, podcaster eller annan podlyssnarapp. Om ni vill lyssna i webläsaren har ni länken dit här. Glad måndagslyssning!
1 Boel:

skriven

Vad spännande! Måste ta mig tid och börja lyssna på din podd!
Har tänkt att göra det super länge, men nu är den banne mig dags!

Sv: Ja, men visst gör det haha :D

2 Beatrice:

skriven

Yes, äntligen! Ser fram emot att lyssna i morgon när jag *pluggat klart*. Du har med så många intressanta människor jämnt!

Btw, tänkte bara fråga om du eller någon annan märkt att dina bilder inte syns på Bloglovin? Alltså, när man ska klicka på inlägg från dig, i sin egen feed, så syns inga bilder. Dock syns de om man går in på din sida, men tänkte bara berätta så du har koll!

Svar: Jag vet, skrev om det i mitt första inlägg idag. Har haft problem med det i några veckor och mailar supporten hela tiden men de vet inte vad som är fel :(
Sandra Lundin

3 Longevity - en blogg om hälsa:

skriven

Jag skall bara... Det kommer alltid något emellan när jag skall lyssna men får göra ett nytt försök. Samma konstellation här, jag höger och maken vänster

4 C'est la vie:

skriven

Jag gillar din Podcast Sandra! Den är peppig och full med goda råd från inspirerande människor. Tackar och bockar <3

5 Den där Victoria:

skriven

Härligt att det löste sig med teknikstrulet. Jag har verkligen sett fram emot att lyssna på just det avsnittet, Anna-Malins blogg har jag följt väldigt länge.

Kommentera här: