De sista paketen

God morgon!
Vad gör ni idag? Är det förberedelser som gäller eller har ni någon tradition som ni alltid ägnar er åt såhär dagen före julafton?  Vi är i Helsingborg och ska fira med min familj idag så vi kör ett sista ryck på stan för att inhandla lite klappar till julklappsleken. Såhär ser några av årets paketinslagningar ut och min egen favorit är Emilias paket som jag stämplade på med hjälp av en potatis, lite vit färg och guldigt glitter.
1 sandra:

skriven

Åh, hornet <3 Du skulle ha sett mig igår (och blivit lite stolt kanske) då jag satt med den sista julklappen och lyssnade på Källan samtidigt. Ligger lite efter pga. har varit så mycket jobb och plugg nu men under jul kan jag lyssna ikapp!

Julklappen var till min svärstyvmor och resultatet kan du se på instagram om några dagar (kan inte lägga upp nu eftersom hon har instagram).

Svar: Haha mycket solt :D Såg din bild på insta med, blev ju hur fint som helst :) Hoppas att hon blev glad för den! Fick du något fint och bra?
Sandra Lundin

2 Matilda:

skriven

Superfina paket! :)

3 LisaMarie:

skriven

ÅH verkligen jättefint det där paketet till Emilia! Jag jobbar idag, men hemifrån vid datorn och med nattlinne och raggsockor på mig :p Ikväll ska jag griljera årets veganska julskinka från Astrid och aporna samt klä granen med mamma och pappa (jag är hemma i mitt barndomshem över jul, som alltid).

4 Sandra:

skriven

Jisses vad vackra paket!
Och härligt att ni är här i Hbg. Synd bara att vädret är grått och trist. <3
Fick förresten julkort av din mamma i julkortsleken. Så fint skrivet. Hälsa henne. Jag blev varm i hela julhjärtat och kroppen av det.
Mycket bra idé du fick där <3
Go Jul!

Svar: Gullig du är och vad glad att du gillade det :) Hon blev lite rörd när hon läste din kommenter ;)
Sandra Lundin

5 Erica:

skriven

Wow, vad kreativ du är med julklapparna! Är imponerad! :)

6 Ninni - Vimsiga mamman:

skriven

Men så fint

7 Rebbi:

skriven

Åh, så fint, speciellt Emiliapaketet :) Själv sitter jag hemma och skriver pluggrejer idag, har jullov med tre inlämningsuppgifter att klara av.

8 Matilda:

skriven

Så fina! Paketet med julkulorna är helt fantastiskt fint. Önskar jag hade haft tid till att knåpa ihop lika fina presenter, men det fick bli vanligt papper och snöre denna gång. Hoppas släkten tycker att det är innehållet som räknas! ;D Jag har inga traditioner såhär dagen innan, mer än att sitta och längta som ett litet barn efter morgondagen!

9 Jess:

skriven

Jättefina paket! Dagen före julafton är det dags att klä granen här hemma hos mamma, absolut förbjudet att göra det tidigare så haha :)

10 Ronette:

skriven

Emilia-paketet var verkligen toppenfint!

11 hanna, förbanna:

skriven

snyggt och stilrent, den där med stämpeln var ju helt perfekt!

12 MATILDA:

skriven

Vad fina :) Jag är så usel på att packa in haha :(

13 Boel:

skriven

Gud så fint! Duktig du är på att slå in paket :)

14 Nastasja:

skriven

Men så fina! Älskar de vita kulorna! Åh, god jul på dig finaste Sandra!

15 Anna [foto]:

skriven

Så fina paket!

16 her.blo.gg:

skriven

Gudars, vilka Fancy paket. Jag är mer den som tejpar helt hysteriskt och med ett knyckligt papper...

17 Kajsa:

skriven

Gud vad duktig du är, snygga foton dessutom. :)

Kommentera här: