Monthly Makers: Tändstickor

OBS! Du vet väl att min blogg har flyttat? Du hittar den på: ATILIO.METROMODE.SE 
 
 
Tändstickor... Hur ska jag ens börja med att samanfatta månadens tema? Okej, jag får väl börja med att erkänna att jag tror att det är jag som ville ha det från början. Måste ha haft någon grym idé då som sedan flög ut genom fönstret för idéer har det minsann inte varit gott om den här gången.
 
Men det som är roligt med Monthly Makers är ju att man måste ta alla de där varven i hjärnan innan man kapitulerar/upptäcker något briljant/blir vän med sig själv och sin kreativa hjärna. Tycker att det är det bästa initiativet någonsin eftersom jag själv har fått en annan känsla inför mitt skapande. Den här månaden tänkte jag till exempel försöka ge mig på något slags konstverk  med tändstickor men eftersom jag aldrig riktigt satte igång insåg jag att det inte var något jag ville göra på riktigt. Jag försöker alltid tänka att det jag gör ska ha någon slags användningsform i vårt hem och gärna en dekorativ sådan och eftersom askarna som huserar alla tändstickor, i min mening, inte är så snygga valde jag att ge dem en upphottning.
 
Det jag använde mig av (förutom tändsticksasken) var: en stuvbit läder, washitjep, lim, sax och guldbrons.
 
Alltså den där guldbronsen, så himla vacker att måla med men även brandfarlig vilket känns rätt riskabelt i det här sammanhanget. Jag valde att limma lädret runt hela asken och sen bara måla med guldbronsen på lädret och därför fick sidorna av asken en icke brandfarlig färg. Plånet sitter på insidan vilket gör att det blir lätt att tända samtidigt som det ser liiite snyggare ut :)
 
Har ni också skapat något på tändstickor eller vill ni bara kika in och se alla andras alster? Elsa är ju månadens värd och snart kommer hennes slutinlägg upp där ni kan posta länkarna till det ni gjort. Det går alltid bra att använda #monthlymakers om ni lägger upp era skapelser på Instagram men mitt bästa tips är att följa oss på facebook eftersom ni då inte riskerar att missa något av våra bidrag.
1 Jessica:

skriven

Men vad snyggt det blev! Tänkte först att jag inte fattade hur du skulle tända när du satt det runt hela, men smart att det sitter inuti! Bra jobbat Sandra!

Och alltså jag tyckte tändstickor var så SVÅRT. Men vi klarade det!

2 Maria Ekblad:

skriven

Men åh vad fint skrivet, om att bli vän med sig själv och sin kreativa hjärna. Det känns som jag precis har blivit det efter en vecka osams typ. :)

3 VERONICA - fashion blog:

skriven

ÅH så fina bilder, guuud så bra tips och så snyggt som detalj i rummet :) Åh, inspo!!

4 Evelina - Evelinas Ekologiska:

skriven

Wow! Du pysslar ihop så mycket fint! Jag klippte ur gamla tidningar och klistrade på tändsticksaskar förut, också fint :) Det fick jag lust att göra igen nu!
/Evelina

5 Hanna Karlsson:

skriven

Vad snyggt det blev!

6 Mohammedi's | Art, model & designer:

skriven

nice

7 Johanna Kreater:

skriven

superfint ju! Skinnet ihop med guld är snyggt som tusan. Jag fick tyvärr hoppa monthly makers denna månaden.. Ibland finns ju liksom inte tid till allt man vill göra. Men jag hoppas att jag kan haka på nästa månad igen :)

8 Linnéa Elisabeth:

skriven

Wow fint! Håller med att det var en sjukt lurig utmaning denna gång! Himla svårt att komma på något "nytänkande" först och främst. Själv blev jag inte ett dugg nöjd med mitt alster. Men jag är glad ändå!

9 Matilda:

skriven

Tjusigt värre! Jag dekorerade också en ask. Hade några idéer med tändstickor men som vanligt saknades det mest väsentliga - tiden!

10 Nora Bååth:

skriven

Gud vad fint det blev :D

11 Stina - Tillvaron.se:

skriven

Men vad bra det blev hörru! Läder + guld var ju en superfin kombo. Jag satsade också på guld (för tredje månaden i rad...) och gjorde ett enkelt glasunderlägg 😊

12 Mikaela:

skriven

De blev jättefina, så snyggt med guld mot det bruna! Jag får hoppa MM den här månaden, men nästa så tänker jag köra hårt igen!

13 Jess:

skriven

Blev ju jättebra! Kul twist på det hela att dekorera askarna med läder istället för papper, det har jag inte sett innan. Och som många andra säger, supersnygg färgkombo!

14 Linda:

skriven

va fint:D

15 Anna:

skriven

Jättefint! Jag hade typ för höga krav på mig själv denna månaden så det blev liksom inget.

16 Alicia:

skriven

Superfint! :) Vad härligt att du känner att MM gjort skillnad för ditt skapande bara såhär på några månader!

17 lekfulltmedkatarina.blogspot.se:

skriven

Gillar din idé med att sätta plånet på insidan. Undrar dock om inte det blir trångt att få in asken i fodralet?

Svar: Trodde också att det skulle bli det men jag använde det bara på en sida så det gick finfint :) Dessutom var nog asken lite mer medgörlig eftersom den var lite lätt fuktig av lim, så när den stelnade gjorde den det i en storlek som blev perfekt :)
Sandra Lundin

18 Ida D:

skriven

Ohoo, älskar färgerna du valt till dina askar, underbara!

Kommentera här: