Andra dagen i Stockholm

nyvakenkilleFörra tisdagen vaknade jag klockan sex av att den här sötungen tassade in och kollade ifall jag var vaken. Han ville säga att det var dags för frukost :)

tidigfrukostSå vi gick upp på övervåningen där allt redan var framdukat. Frans hade bestämt var jag skulle sitta och allt. Sötisen!
 
sötastekillen sötastefransSen lekte vi en bra stund innan han var tvungen att klä på sig och åka iväg till förskolan. Blir nästan lite gråtig av att titta på bilderna, känns så hemskt att vi ska bo så långt bort från våra syskonbarn (det här är Viktors storasysters son) och att bara få en enda morgon ihop känns så fjuttigt.
 
jobbahemifrånDe skulle som sagt iväg lite tidigare än mig så jag satt kvar och jobbade en stund med att svara på mail och kommentarer och sådär.
 
hotellkänslaDet här då, när man inte bor på hotell men det liksom känns som det ändå.
 
vittsovrum Den sista inspirationsbilden jag tog innan jag smet iväg till bussen var den här. Älskar deras sänggavel och hur det löst det med lampan, så fiffigt!
 
stockholmsöderVäl i stan styrde jag kosan mot söder. Älskar putshus i den här orangea (alltså stop! är det ens en korrekt stavning? fattar ej hur man ska skriva annars) nyansen mot en blå himmel, finaste kombon!
 
cafestringJag hade bestämt fikadejt med Isa och när hon fick reda på att jag nästan aldrig hängt i Stockholm bestämde hon sig för att utbilda mig från grunden. Därav blev vårt stop café String. Med öppna fönster kändes det som att vi satt både ute och inne, något som passade den där sommarvarma vårdagen helt perfekt.
 
isabylundHär är hon förresten! Tycker det är så fint hur man kan träffa någon för första gången och ändå ha något att säga prick hela tiden trots att man ses i flera timmar.
 
gladatilioNär vi fikat klart var det dags för mig att ta sikte på slottet. Fast inte det kungliga, riktiga slottet utan den där kontorsplatsen med samma namn.
 
atilioselfieBlir så chockad när jag ser hur ljust mitt hår har blivit. Min färg är så konstig för varje hårstrå är typ guldigt och helheten blir så... matt? Inte livlöst bara ja, matt i färgen.
 
thecastlestockholm Hur som helst, vidare mot slottet! Jag och Linda jobbade en stund innan vi började rodda för kvällens #bbmeet. Men alltså att rummen ser ut såhär på det stället? Vill också ha en kontorsplats där det är tusen meter i tak och kristallkronor och andra fina utsmyckningar här och var.
 
eltacotruckTaco Truck kom och levererade dögod mat i den där fantastiska salen som vi satt i.
 
lindahörnfeldtOch Linda hälsade välkomna innan allt drog igång.
 
bbmeetDet kan eventuellt vara så att jag sagt till Linda att jag kunde ta lite mingelbilder under kvällen men att jag sedan hamnade bredvid Anna María och Stina (och Sanna på andra sidan om mig) och inte ville resa mig upp alls utan bara sitta och snacka med dem hela tiden. Ja, eventuellt kan det ha varit så. Måste även lägga till att det alltid är snyggt att posera som att man ska äta, ser så äkta ut ;)
 
solnedgångslottet När vi städat i ordning allting och till slut kom ut på gatan igen såg himlen såhär vacker ut. Sånt briljant avtack på en helt fenomenal dag som slutade med hundpromenad och te i Lindas soffa.
1 Carolina:

skriven

Vilket magiskt hus de verkar bo i, så fridfullt det ser ut! :)

Och ja, "orange" är svårt att böja men "orangea" är korrekt :)

Vad fint att du blev rörd av mitt hönsinlägg! Än så länge trivs jag ypperligt med dem och längtar till jag kan släppa ut dem så de får gå fritt på gården och picka. Hönor ska vara inne i några dagar när de byter boplats för att bo in sig inne först :)

Ha en fin tisdag, här strålar solen som jag hoppas ska smälta bort det sista av snön!

2 Ebba Molin:

skriven

Vilken härligt dag det ser ut att ha varit!

3 Maria Ekblad:

skriven

Men åh vad roligt det ser ut :D

4 Rania:

skriven

Åh café String är bäst! Var ofta där när jag gjorde min praktik i Sthlm :) Tror det finns en bild på mig där jag sitter exakt där Isa sitter haha.

5 Beata:

skriven

åh ville också va med på det där men hade missat att det var!

6 ISA:

skriven

Tror du glömde nämna fotografen till bilderna på dig... (skoja). Det var så himla mysigt att träffa dig & jag ser redan fram emot nästa fika! För ja, den ska ske oavsett du vill eller inte <3

Svar: Haha jag gjorde visst det, förlåt ;)
Sandra Lundin

7 Stina - Tillvaron.se:

skriven

Men alltså deras hem, så himla fint! Älskar lösningen med lampan i sänggaveln. Det var verkligen jättekul att ses, ska fundera lite mer på om BBcon vore nåt i sommar :)

8 Matilda:

skriven

Vilka fina bilder! Jag är ett stort fan av din blogg :D Jag bor mitt i Stockholms innerstad så om du skulle ha tid/lust att träffas och typ fika, gå på museum eller vad som helst skulle jag bli jätteglad om du ville kontakta mig! :)

9 Jessica:

skriven

Vilken härlig helg du verkar ha haft i Stockholm! Kul att du träffades Isa (vars blogg jag också läser). Så himla bra grej att man kan träffa nya personer genom bloggen! :)

10 lovisa:

skriven

alltså rumpan på översta bilden <3<3<3

Kommentera här: