Källan avsnitt 23. med Maria Strömberg

Veckans gäst är ingen mindre än Maria som ligger bakom bloggen och varumärket made by mary.
Tanken var att jag skulle gräva mid djupare ner i hennes yrke som fotograf och matstylist men det fanns liksom inget stop på klokheterna från henne. Det är verkligen något speciellt med en gäst vars kunskap, insiktsfullhet och driv gör att det bara bubblar fram den ena geniala sägnigen efter den andra. Så in med er och lyssna för att ta del av vårt samtal!
 
Som jag sa i försnacket så har vi redan bestämt att vi kommer spela in ännu ett avsnitt i vår och inför detta får ni gärna vara med och ställa frågor till Maria. Detta kommer ni kunna göra genom vår faceboosida så in och gilla den så att ni inte missar något!
 
Veckans avsnitt hittar du som vanligt här eller genom att prenumerera på källan i iTunes eller annan podlyssnarapp.
1 Maria Ekblad:

skriven

Så himla bra och peppande avsnitt! Och det hon sa om Underbara Claras kommentar var ju klockrent :)

2 Maria Ekblad:

skriven

Och Sandra du ÄR ju verkligen duktig på matfoto :)

3 Mikaela:

skriven

Det var längesen jag öste beröm över din podcast nu känns det som, men lyssnat ikapp allt utom dagens avsnitt nu och det är verkligen sååå bra! Gillade särskilt de senaste avsnittet med Jonna Jinton och de två med Linda Hörnfeldt! Du är så grym som gör det här!

4 Rania:

skriven

Svar; Okej 1. TACK så hemskt mycket! På riktigt <3 Lyssnade precis på din podd med fina Maria (som jag ska försöka göra jobb med, och kanske filma åt henne som ni ju pratade om). Så bra podd, tack!
2. Åh, jättetrist! Hittade detta gamla på loppis, men det ska man ju ha över öppen eld. det väger ju dock SKITMYCKET så inte så smidigt att ha med sig... får göra på grillen precis utanför dörrn haha. Men vi har ett vanligt våffeljärn, vet inte varför egentligen för vi äter typ Aldrig våfflor... men ska som sagt försöka ändra på det. Kolla om det inte finns nån i din närhet som har ett som bara ligger och inte används? :D

5 Emma & Julia:

skriven

Åh så himla bra podd!

6 Lina:

skriven

Sweet!:)

7 Anonym:

skriven

men hallå, det blev ju helt magiskt! Ser helt och hållet ut som sten ju?!? Mäkta imponerad!

8 Stina - Tillvaron.se:

skriven

SÅ bra avsnitt idag, så inspirerande och massor av matnyttiga tips!

9 Ulrica – Krii's Kitchen:

skriven

Vilken fin blogg du har och vad kul det var att höra intervjun med Maria. Nu ser jag att jag har åtskilliga timmar (av promenerande) framför mig för att lyssna igenom alla podcasts du gjort.
Grymt!

Trevlig helg.
Kram Ulrica

10 Sofie Andersson:

skriven

Hej!!
Har letat superlänge efter denna pod. Vet att det var längesedan den sändes men går den att lyssna på nu i efterhand? länkarna fungerar inte.
kram Sofie

Kommentera här: