Tipslördag

OBS! Du vet väl att min blogg har flyttat? Du hittar den på: ATILIO.METROMODE.SE
 
Idag tänkte jag dela med mig av lite bilder jag tagit med min telefon den senaste tiden men den sagda mobilen blev stulen i veckan och kvar fanns ingenting. Mitt icloud hade tydligen inte fungerat på flera månader och alla mappar var därför hela tomma. Så trist! Så nu är min fråga, finns det någon av er som har en fungerande iphone 5, 5s eller 6 att sälja till mig? Vore så tacksam! I brist på bilder kör vi istället lite tipslördag eftersom jag har stött på så mycket grymma saker på internet den senaste tiden.
 
Vet du inte vad du ska bära runt dina badkläder i när värmen anländer? Då kan jag komma med tipset om att tillverka en egen repväska, så rackarns snyggt!
 
 
 
Extra typiskt det där med telefonen nu när Enlight App har skrivit en hel artikel om just mobilfotografi där de visar mina bilder som exempel.
 
Och dubbelskräll är det såklart eftersom jag kommer hålla i en kurs i mobilfotografi tillsammans med ABF i höst. Så om ni bor i Karlsborg med omnejd så är ni varmt välkomna att anmäla er. Det är fyra tillfällen (tisdagar mellan 17-19  är det sagt men tiden går att variera för att anpassas efter deltagarna), kostar 80 kronor och vi avslutar den med en utställning på biblioteket.
 
Min semester börjar närma sig och jag som aldrig varit något fan av camping tidigare har fått dille på att köpa en gammal camper/folkabuss och renovera upp den. Här är tre exempel som kommer knock your socks off: Alisa Burke, Design Sponge och anna wii (som jag även lånade bilden från).
 
Såhär i sommartider väljer jag att inte prioritera bloggen lika högt som under resten av året och då kan det vara härligt att skaffa sig ny information och inspiration så att man kommer helt sprickfärdig med det till hösten. A Beautiful Mess har listat sina 12 bästa bloggposter om på ämnet och här hittar du även en annan lista som heter "Ultimate list of blogging" vilket ju låter lovande!
 
 
Och så lite mer mobilfotografi. A cup of Jo har listat 8 roliga instagramkonton för er att börja följa.
 
Här kommer förresten tre tips som jag var inne på när jag funderade vad jag skulle göra till Monthly Makers tema Mönster:
 
Alltså kolla på de här fantastiska strumporna, vill verkligen ha ett par men att sticka efter mönster är inte riktigt min grej.
 
Att skapa egna mönster som man sedan trycker upp och kan färglägga kan vara en av de smartaste grejerna ever. Har ni gjort några sådana får ni gärna skicka på posten så att jag kan kladda och ha mig på stranden i sommar ;)
 
Sist men inte minst så har Amanda på ett enkelt, pedagogiskt och jäkligt snyggt sätt visat hur man ritar en mönsterrapport.
 
Okej, vi avslutar väl med lite glass dårå! Peanut butter ice cream with salty honey swirl. Hur gott låter inte det vava??
1 {Rania Maria Photography}:

skriven

Alltså vi vill ju inte ha en bil... OM det är inte är gammal VW Van som vi åker runt och bor i. Ååh.

2 Jess:

skriven

Så surt med mobilen, men wow vad kul med både dina bilder i artikeln och den kommande mobilfotokursen! Och glassen alltså, herregud vad gott det låter. Måste nog promenera iväg till affären nu, haha.

3 Amanda:

skriven

Men oj, tusen tack för det fina omnämnandet! <3

4 Amanda Jona [SPONTAN]:

skriven

Men nej så tråkigt med den stulna mobilen, håller tummarna för att allting löser sig!

5 henrietta:

skriven

fint inlägg, älskar alla tips! önskar att jag hade bott närmare så att jag hade kunnat gå mobilkursen! så fint att den är så billig också! <3 inkluderande.

Svar: Tycker priset är skitviktigt pga skulle inte själv ha råd med en tusenkronors-kurs. Jättesynd att du inte bor i närheten!
Sandra Lundin

6 ISA:

skriven

och där tackar jag för superbra tips! puss & tack.

7 alexandra:

skriven

så många bra tips, tack!!

8 Morochdotters:

skriven

Men vad kul med en kurs i mobilfoto! Använder mest vanliga kameran - men den är ju inte alltid med...

9 My - Project amateurism:

skriven

Så synd på mobilen men kul med tips, särskilt angående bloggandet! Passar mig och Klara bra eftersom vi precis kommit igång. <3

Kommentera här: