Chilisäsongen är här!
Jag räknade och det blev 107 stycken som nu hängs på tråd för att få torka i köket. Den röda (Anaheim) levererade stora och maffiga frukter medan citronchilin istället gav mig ett helt hav med gula små fruktkroppar.
Jag räknade och det blev 107 stycken som nu hängs på tråd för att få torka i köket. Den röda (Anaheim) levererade stora och maffiga frukter medan citronchilin istället gav mig ett helt hav med gula små fruktkroppar.
Citronchili, jag antar att det är Hot Lemon? Fina frukter och fina bilder hur som helst!
Hur gör du för att få så många frukter? En annan liten fråga vet du hur man gör för att odla chili inomhus under vintern? Verkar lite svårt, men väldans trevligt:). Och förresten, din blogg är verkligen asbra! Är smått beroende av den!
Vet inte om min kommentar kom med eftersom jag glömde skriva namn. Men tänkte kolla om du vet hur man gör för att odla chili inomhus under vintern? Och även säga att din blogg är megabra och att jag är smått beroende av den.
Vet inte om min kommentar kom med eftersom jag glömde skriva namn. Men tänkte kolla om du vet hur man gör för att odla chili inomhus under vintern? Och även säga att din blogg är megabra och att jag är smått beroende av den.
skriven
Shit, 107 stycken! Från hur många plantor? Två? Haha min lilla hot wax chili har bara gett mig typ... fem! Men hälften av de är mogna - tips på chilirecept? Jag brukar sällan använda det i matlagning, men nu när man odlat själv är jag sugen :D