Källan avsnitt 5. med Emily Dahl

Pepp kommer lastat!
Veckans podavsnitt är nämligen fyllt till bredden av Emily Dahls fantastiska stämma och smarta tankar. Om ni inte vet vem hon är så ska jag be att få briefa er snabbt genom att tala om att hon har inte mindre än två fenomenala bloggar. Den mer personliga varianten hittar ni här och för er foodies startade hon i höstas även Mjölj & Arsenik. Som om inte det vore nog så jobbar hon som fotograf och journalist samtidigt som hon läser en master inom modevetenskap. Och det är precis det vi pratar lite om i dagens avsnitt, hur man orkar hålla så många bollar i luften och om man ska göra allt för ekonomisk vinning eller för att man brinner för det.
 
Ni får helt enkelt lyssna på avsnittet för att höra vad hon har att säga om saken. Som vanligt hittar ni podden genom att söka på Källan i valfri podlyssnarapp eller så kan ni lyssna här.
 
Som vanligt vill jag be om ursäkt för ljudkvalitén men jag kan inte hålla på och göra det varje gång. Så nu säger jag en gång för alla att jag kan helt enkelt inte be mina gäster att införskaffa den senaste tekniken för ett enda intervjutillfälle och jag har inte heller möjlighet att resa land och rike runt för de här inspelningarna - därför är ljudet som det är. Min önskan är såklart att kunna göra allt på plats så att ni får ett helt perfekt ljud i era öron och om vi har tur kanske det kommer en sån dag i framtiden. Vi får hålla tummarna!
1 Johanna :

skriven

Tack för din kommentar!:)
Kul att du gör poddar! Kul att lyssna!

2 Agnes - Cashew Kitchen:

skriven

Men pepp! Älskar hennes matblogg! :D

3 Susanna Maria J:

skriven

Så kul ;D

4 Litet arkiv:

skriven

Åh yes, insåg att jag missade avsnittet med Sandra Beijer så nu har jag TVÅ att lyssna på. Hurra! Förresten, störs inte alls av att ljudet inte är perfekt. "En varg söker sin podd" har haft tusen gånger värre ljud och har ändå gått att uppskatta.

5 Beatrice:

skriven

Älskar din podd! Sitter och lyssnar på senaste avsnittet prick just nu, och det är himla bra! Och stör mig inte alls på ljudet, har lyssnat på många värre. Inte ens Värvet hade bra ljud i början, så det kan ju bli bättre när podden blir större också! Men tills dess är det inte ett problem alls!

Svar: Tack, tack tack fina du! Blir så glad :D Ska inte obsessa om ljudet längre då eftersom ni verkar vara så förstående allihopa! Drömmen är ju verkligen att få åka runt och prata med alla personligen så vi får hoppas att det kan slå in så småningom :)
Sandra Lundin

6 Maria:

skriven

Så bra avsnitt! Gillar Emily så mycket och hon har så kloka råd. Din podd är så himla bra! Stör mig inte alls på ljudet så du behöver inte ursäkta dig. :)

7 Michelle:

skriven

Peppens pepp! Bra jobbat kompis!

8 Mikaela:

skriven

Jättebra avsnitt! Hade ingen koll på Emily innan, hon verkar jätteklok och bra! Jag tycker inte heller att det är något fel på ljudet :) Så himla coolt att podden kom upp på topplistan! Inte för att jag är förvånad, det har verkligen saknats en podd med detta innehåll och du är så bra :)

9 Ellen:

skriven

Åh, gillar verkligen att ni i alla avsnitt snackar om att ingen får något gratis och alla har kämpat hårt. Det enda som behövs är egentligen passionen som kan ge en drivet, sen är det bara att köra! Och att ta sig själv på allvar. Tack för peppen! <3

10 Charlotte:

skriven

Et godt afsnit. Om du nogensinde overvejer at invitere Emily ind igen, kunne jeg godt tænke mig at høre hvornår hun læser sin Master? Hvordan planlægger hun den i forhold til sit arbejde som selvstændig? :) God søndag.

Kommentera här: