En liten påminnelse

Vilken fantastisk glädje det är att ni är så många som vill vara med i julkortsleken, tror det här blir en helt finemang jul :) Men om ni nyss tittat in och känner att ni vill engagera er ännu mer så vill jag passa på att tipsa om två tävlingar jag har på gång just nu.
 
I den ena kan man vinna en hel helg på ett ställer som heter Urnatur tillsammans med mig och nio andra av Instagrams bästa fotografer (bland annat Wisslare, Louiselj och Lineak). Klicka er in här för att se hur ni tävlar om denna oförglömliga upplevelse där fokus ligger på att få slappna av i en helt otroligt miljö samtidigt som vi fotograferar ihop, äter härliga middagar och förhoppninsgvis får vänner för livet.
 
Den andra tävlingen är även den fotorelaterad och hålls på Instagram i samband med företaget Frameworks. Där kan du och fem av dina vänner vinna varsitt print (lika stort som på bilden och i superkvalité!) av din vinnande bild genom att du laddar upp en bild under temat "Empty Roads" på Instagram. Du kan läsa mer om tävlingen här.
1 Fangirl:

skriven

Din blogg är sååå INSPIRERANDE! Man blir bara glad av att läsa den.:)
Gillar din BLoggdesign starkt, har du fixat den själv eller vem har gjort den för dig? :)
Trevlig Söndakkväll

Svar: Tack, tack snälla du :) Blir så glad! Det är en standarddesign från blogg.se som heter Artless och så har jag utvecklat det lite själv!
Sandra Lundin

Kommentera här: