DIY: Ikea hack byrå

OBS! Du vet väl att min blogg har flyttat? Du hittar den på: ATILIO.METROMODE.SE 
 
 
Åh, jag är så trött på vårt sovrum. För någon som egentligen älskar sitt hem så är det ju en rätt kass mening att kasta ur sig. Men faktum är ändå att medan resten av lägenheten börjar få en skön och personlig prägel så är vårt lilla sovrum med de blanka vita garderobsdörrarna och den släta malmbyrån från ikea alldeles för tomt och opersonligt. Garderobsdörrarna fixade jag till för någon månad sedan med hjälp av en bit läder som handtag. Eftersom jag blev så nöjd över lösningen har jag nu använt mig av samma grej till byrån.
 
Det du behöver är: en bit läder, sax, spik och hammare.
 
Med minimala insatser förvandlades en tråkig och slät byrå till något mer personligt och med en aning mer textur. Nu ska några andra idéer sättas i verket så att jag kan förvandla det här rummet till något jag verkligen kommer älska. Tänk så mycket ens stil kan förändras på bara ett år.
1 Ninni:

skriven

Vad mycket det gjorde! Blev ju som en helt annan byrå! Säkert praktiskt också, ja vet inte hur många gånger ja klämt fingrarna i dem där byråerna :x

2 Småstadsfrun:

skriven

Vilken skillnad det blev, riktigt snyggt!

3 Vicky:

skriven

vilket smart tips! verkligen som att det vore en helt annan möbel plötsligt. har också en malmbyrå (fast mörk) i ett kalt och vitt san francisco-rum. detta tips tåls alltså att tänkas på.

Kommentera här: